top of page

Serveis

Menjador

Permanències

Piscina

Els menús els prepara una cuinera que té cura tant de l’elaboració com de la presentació, a més de tenir en compte les al·lèrgies, intoleràncies, les edats dels nens/es i altres factors importants.

El menjador és considerat com un aula més, on els nens aprenen exercicis de vida pràctica, servir, cuidar de l'entorn, cortesia i bons hàbits nutricionals.

Oferim un servei de permanències matinal de 7.30 a 9h on els nens esmorzen, juguen i realitzen diferents activitats esperant a què s'iniciïn les classes. Per la tarda de 17,30 a 18.30h també ens podem quedar a esperar a la llar a què vinguin els pares  fent puzles, dibuixant o cantant cançons. L'horari de permanències es pot ampliar perquè creiem que és important conciliar vida familiar amb la vida laboral.

Durant els primers mesos d'estiu organitzem juntament amb el Poliesportiu Marítim cursets opcionals de natació. La pràctica de la natació és molt beneficiosa pels nens en quant a psicomotricitat i estimulació. Si necessiteu més informació no dubteu a preguntar a les directores sobre el tema, ja que estan especialitzades en la importància de la natació de 0-6 anys.

bottom of page