top of page

Quí som?

La llar d'Infants Els Àngels és un centre educatiu de titularitat privada que fa més de 30 anys que treballem per a ajudar als nens a créixer, aprendre, i divertir-se dins d'un ambient familiar i acollidor, ajudem, acompanyem i recolzem a les famílies durant tot el màgic viatge dels 3 primers anys de vida dels petits.

 

Amb aquesta premissa hem començat un nou projecte amb força, molta il·lusió i esforç perquè el bon nom de la llar d’infants no deixi de ser-ho. Tenim a la vostra disposició un gran equip educatiu format per 2 educadores i 3 mestres d’educació infantil, on el nostre objectiu és afavorir el desenvolupament dels infants tant afectiu, social, motriu i cognitiu.

Per poder compartir amb vosaltres aquest projecte educatiu, entenem des de l’amor i el respecte als infants, per crear un espai on el nen/a pugui sentir-se feliç. Amb aquest objectiu neix la nova escola bressol Cap i Cua i desitgem amb moltes ganes poder demostrar durant 30 anys més la nostra vocació cap a l’educació integral, respectant el ritme de l’infant i basat en la tolerància i participació per part de tots els que col·laborem en aquesta gran família: infants, professionals de l’educació, professionals no educatius, família i l’escola bressol Cap i Cua.

bottom of page